Uitzending
EenVandaag - 10-1-2012

10-1-2012

EenVandaag

714 x bekeken | 0 reacties
6
Aantal gevallen Schmallenbergvirus loopt op
Het aantal veebedrijven waar het Schmallenbergvirus is aangetoond is opgelopen tot 52. Afgelopen vrijdag stond de teller nog op 42. Begin december werd het virus voor het eerst ontdekt in Nederland en sinds 21 december zijn veeteeltbedrijven verplicht de geboorte van misvormde schapen of geiten te melden.

Recordaantal bezoekers bioscoop in 2011
Crisis of niet, we blijven graag wegdromen bij een goede bioscoopfilm, zo blijkt. 2011 was een uitzonderlijk goed jaar voor bioscopen, filmtheaters en arthouses.

Rode Khmer: een kopstuk spreekt
Bijna twee miljoen mensen werden in koelen bloede de dood in gejaagd: mannen, maar ook vrouwen en kinderen. Het gebeurde eind jaren '70 in Cambodja tijdens het schrikbewind van de Rode Khmer.

Mart Smeets wordt 65
Mart Smeets wordt op woensdag 11 januari 65 jaar. Hij geldt al jaren als een vaste waarde in de vaderlandse sportjournalistiek. Deze week verschijnt zelfs een biografie van de hand van Kees Sleys over de presentator.

Presentatie: Pieter-Jan Hagens.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op dinsdag 10 januari door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie