Uitzending
EenVandaag - 7-1-2012

7-1-2012

EenVandaag

607 x bekeken | 0 reacties
6
'Boodschapp' helpt met kiezen in de supermarkt
Wat voor rijstwafels en welke melk kunt u het beste kopen? Sinds kort is dat te bepalen met een nieuwe applicatie. Met de 'Boodschapp' is een druk op de knop te bepalen of een product in de supermarkt gezond is of niet en welk merk de beste kwaliteit levert.

Skispringsters debuteren op de Olympische Winterspelen
Skispringen, ook wel schansspringen, is een echte mannensport. Maar in 2014 keert het tij: vrouwen mogen dan voor het eerst in de geschiedenis op Olympisch niveau skispringen. En misschien staat de Nederlandse Wendy Vuik dan ook wel bovenaan een Russische schans met haar lange latten ondergebonden.

Op zoek naar de kunstschatten van Benghazi
Het is een van de grootste kunstroven uit de geschiedenis: de gestolen schat van Benghazi. Tijdens de revolutie in LibiŽ vorig jaar zijn duizenden gouden munten, juwelen en beelden gestolen uit de Bank van Benghazi. Niemand weet wie de kunstschatten heeft of waar ze nu zijn.

Presentatie: Bas van Werven, Pieter Jan Hagens.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op zaterdag 7 januari door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Bas van Werven en Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie