Uitzending
EenVandaag - 17-1-2012

17-1-2012

EenVandaag

656 x bekeken | 0 reacties
7
Ophef over christelijke homotherapie
In therapie om homoseksualiteit tegen te gaan. Het kan bij de christelijke gezondheidsorganisatie Different. Sterker nog: de zorgverzekeraar vergoedt de gehele behandeling. Different, de organisatie die het programma aanbiedt, is namelijk een erkende instelling voor zwaardere geestelijke gezondheidszorg.

Piet Römer (83) overleden
Acteur Piet Römer is op 83-jarige leeftijd overleden. Sinds 1956 speelde Piet Römer in vele televisieseries, zoals het legendarische Stiefbeen en Zoon en 't Schaep met de vijf poten. De laatste jaren speelde hij de rol van de Amsterdamse rechercheur De Cock in de immens populaire serie Baantjer.

Kleine musea met sluiting bedreigd
De gouden arrenslee van Anna Paulowna, een zeventiende-eeuwse sleepkoets en een originele kiereboe. Ze zijn nu nog te bekijken in het Nationale Rijtuigmuseum in Leek. Maar waarschijnlijk niet voor lang meer. Morgen hoort het museum of ze nog subsidie krijgen of dat de geldkraan dicht gaat.

De stille oorlog in Iran
Officieel is er geen oorlog met Iran, dat momenteel hard wordt getroffen door VN-sancties na verdenkingen van het maken van een atoomwapen. Maar in de afgelopen jaren is Iran keer op keer getroffen...

Presentatie: Bas van Werven, Pieter Jan Hagens.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op dinsdag 17 januari door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Bas van Werven en Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie