Uitzending
EenVandaag - 16-1-2012

16-1-2012

EenVandaag

602 x bekeken | 0 reacties
6
Tipgeld voor autobranden Weert
De gemeente Weert trekt vijfduizend euro uit voor de gouden tip in de zaak rond de vele autobranden in die stad. Hiermee hoopt de gemeente op een doorbraak.

Sorry.... gemeend of niet?
Wesley, de Ajax-supporter die de AZ-keeper aanviel zegt het, de bisschop zegt het en steeds meer politici zeggen het : sorry! Maar gelooft het publiek die excuses wel? Excuses stuiten vaker op weerzin dan waardering.

Knokkelkoorts op Bonaire: hoe erg is de situatie?
Dengue fever, ook wel bekend als knokkelkoorts: op Bonaire dreigt een grote uitbraak en hulp is dringend nodig. Dat stelt malariadeskundige Bart Knols die het eiland recentelijk bezocht en foto's maakte van broedplaatsen, die ondanks eerdere hulpvragen niet zijn aangepakt.

Muhammad Ali 70 jaar
Een legendarische bokser, een enorme persoonlijkheid, een afro-Amerikaan en een moslim: Muhammad Ali wordt morgen zeventig jaar. In EenVandaag een portret van het voorbeeld voor vele boksers.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op maandag 16 januari door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Bas van Werven en Pieter Jan Hagens.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie