Uitzending
EenVandaag - 11-9-2018

11-9-2018

EenVandaag

437 x bekeken | 0 reacties
5
Strijd om behoud van laatste biologische akker van Amsterdam
Wat gaat er gebeuren met de laatste biologische akker van Amsterdam? Blijft het groen, of gaat de grond naar luchthaven Schiphol? Vrijwilligers van een biologische boerderij en een projectontwikkelaar staan lijnrecht tegenover elkaar.

Aandeelhouders willen top ING opnieuw doorlichten
De hele Raad van Bestuur van ING moet opnieuw gescreend worden door de Nederlandsche Bank (DNB). Deze oproep doet de Vereniging van Effectenbezitters (VEB). Dit uitgebreide onderzoek moet uitwijzen of topman Ralph Hamers en zijn medebestuurders nog wel geschikt zijn om de bank te leiden na de grote witwasaffaire van vorige week.

Na hartinfarct rookt helft van de patiŽnten door en driekwart blijft te dik
Men zou denken dat een hartinfarct de beste motivatie biedt om blijvend en nadrukkelijk je leefstijl aan te passen. Maar in de praktijk blijkt dat enorm tegen te vallen. Van de rokers onder de hartpatiŽnten lukt het ondanks hulpprogramma's maar de helft om te stoppen met roken en maar liefst driekwart van de hartpatiŽnten met overgewicht blijven te dik.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jojanneke van den Berge en Jaap Jongbloed. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 11 september door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie