Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
EenVandaag - 11-10-2005

11-10-2005

EenVandaag

1301 x bekeken | 0 reacties
6
Aardbeving Pakistan
Overlevenden wachten, na de aardbeving van zaterdag, nog altijd op medicijnen, dekens, voedsel en schoon water. Het bevestigde Pakistaanse dodental staat op bijna 22.500. Meer dan 40.000 mensen zijn gewond geraakt. TweeVandaag spreekt met hulpverleners in Islamabad, onder wie Shaista Aziz van de Britse hulporganisatie Oxfam.

Enquête: leiderschap VVD
Het gezag van VVD-leider van Aartsen is tanende, zo valt af te leiden uit de recente openlijke rebellie van Pieter Hofstra tegen de fractievoorzitter. Wat vindt het TweeVandaag OpiniePanel van Van Aartsen? En wie zou eventueel ook een goede VVD-leider zijn?

Portret Marco van Basten
Portret van de zeer succesvolle bondscoach. waarom blijft hij altijd rustig? Waarom is hij wel succesvol en zijn voorgangers niet? Teammanager Dave Endt en toptrainer Arrigo Sachi over Marco van Basten.

Depressies weidverspreid
Een op de twintig Nederlanders heeft last van een depressie en volgens schattingen van de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) lijden er wereldwijd 300 miljoen mensen aan. Het is daarmee een van de grootste kwellingen van de mensheid.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op dinsdag 11 oktober door de AVRO en de TROS. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie