Uitzending
EenVandaag - 10-2-2021

10-2-2021

EenVandaag

219 x bekeken | 0 reacties
7
Schaatskoorts: Klanten in de rij voor 'click & collect' schaatsen
Wereldkampioen Patrick Roest komt er vandaan en ook eerdere toppers als Hein Vergeer: de Krimpenerwaard. Als daar de schaatskoorts toeslaat, dan slaat het hard toe. Zo kan de schaatswinkel van Dave in Haastrecht de click & collect-bestellingen amper aan.

Want even binnen passen is er niet bij: er moet online besteld worden. En dan mag je vervolgens je kant en klare setje schaatsen op komen halen. Een lange rij voor de winkel laat zien dat de liefhebbers zich in de waterrijke Krimpenerwaard niet laten tegenhouden. Zelfs niet in coronatijd. Of misschien wel júist niet.

Ivo Niehe en Britney Spears
De veelbesproken docu Framing Britney Spears laat zien hoe het popidool op jonge leeftijd door de media werd behandeld en hoe ze onder curatele van haar vader staat. Daarin komt een fragment van Ivo Niehe voorbij, dat vervolgens viral ging in de VS.

Grootschalig testen in Bunschoten
Alle inwoners vanaf 6 jaar van de gemeente Bunschoten kunnen zich vanaf deze week, met of zonder klachten, laten testen op het coronavirus. Maar daar zit niet iedereen op te wachten.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Jaap Jongbloed, Rik van de Westelaken en Roos Moggré. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 10 februari door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie