Uitzending
Editie NL - Aflevering 197

Aflevering 197

Editie NL

2-10-2019

| 101 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: - Zo veel is 12,8 miljoen cash. -Knallen op cafe´nekauwgom. -RTL: Radio TÚlÚvision... -De toekomst van de nostalgie. -Het weer: buien komen, buien gaan.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

De toekomst van de nostalgie
De Mega Blubber Powerrace, Harrie de Hengst, Pittige Tijden. Ja precies op dit moment, ook 30 jaar geleden, werd voor het eerst Telekids uitgezonden. Vooral bij dertigers zal dat nostalgische gevoeles oproepen. Die waren toen namelijk jong. En wat je meemaakt in je tienerjaren, dat onthoudt je het beste. Daar komen weer die nostalgische gevoelens.

RTL: Radio TÚlÚvision .
Het is vandaag een ongekend feestelijke dag! Het was net, een kwartier geleden, precies 30 jaar geleden dat RTL voor het eerst LIVE ging. Met de allereerste nieuwsuitzending met niemand minder dan Jeroen Pauw. Maar waar staat die 'L' in RTL eigenlijk voor? Die staat voor Luxemburg! De plek waarvandaan wij uitzenden. 30 jaar geleden was dat de enige manier om commerciele TV te maken.

Knallen op cafe´nekauwgom
Caffeine-kauwgom was al razend populair onder sporters, maar inmiddels hebben ook festivalgangers, studenten en artsen deze kauwbare oppepper ontdekt. Je lichaam zou de caffeine uit de kauwgom sneller opnemen dan uit een kop koffie. Is zo'n kauwgompje dus een goede vervanging van ons geliefde bakkie pleur?

Zo veel is 12,8 miljoen cash
12,8 miljoen euro aan cash geld. Het is waarschijnlijk het grootste bedrag aan cash dat ooit in Nederland in beslag is genomen. De politie vond dat geld in Amsterdam, bij verschillende huiszoekingen in een groot drugsonderzoek. Het is waarschijnlijk verdiend met handel in cocaine. De politie neemt natuurlijk wel vaker cash geld in beslag. Maar 12,8 miljoen euro in ÚÚn keer, dat is wel heel uitzonderlijk.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma, Peter van Zadelhoff, Robbie Kammeijer, Jetske Schrijver en Steef van Stiphout. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 197 werd uitgezonden op woensdag 2 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie