Uitzending
DWDD - Hier is... Adriaan van Dis

Hier is... Adriaan van Dis

DWDD

8-3-2018

| 3193 x bekeken | 0 reacties
7
DWDD Heimwee: Hier is... Adriaan van Dis
DWDD presenteert voor de zesde en allerlaatste keer haar eigen Boekenweekgeschenk. Op donderdag 8 maart, aan de vooravond van het Boekenbal en daarmee vlak voor de start van de Boekenweek, maakt DWDD plaats voor Adriaan van Dis.

Van Dis maakte dinsdag bij Matthijs bekend wie zijn gasten zijn. De Palestijns-Syrische dichter Ghayath Almadhoun neemt samen met Anne Vegter plaats aan zijn tafel én de Engelse komiek, schrijver, acteur en presentator Stephen Fry komt langs!

‘Hier is… Adriaan van Dis’ is het legendarische Nederlandse praatprogramma, waarin Van Dis beroemde buitenlandse en Nederlandse schrijvers ontving. Het programma, dat tussen 1983 en 1992 werd uitgezonden, geldt nog steeds als het meest succesvolle Nederlandse tv-programma over literatuur.

In deze uitzending van DWDD waren Adriaan van Dis, Anne Vegter en Stephen Fry te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel Hier is... Adriaan van Dis werd uitgezonden op donderdag 8 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie