Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

15-3-2018

| 1948 x bekeken | 0 reacties
6
Tom-Jan Meeus, Özcan Akyol en Prem Radhakishun
Het is nog maar een week op de teller en dan zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Aan tafel bespreken we de laatste politieke streken, ambities en sentimenten. In de studio komen Tom-Jan Meeus, Eus en Prem Radhakishun om te praten over de laatste stand van zaken.

Maarten 't Hart
Schrijver Maarten ’t Hart hoorde op zijn achtste voor het eerst iets van het werk van Johann Sebastian Bach. Daarna was zijn leven niet meer hetzelfde en stond voor een groot deel in het teken van deze grote componist. 't Hart besteedt misschien wel meer tijd aan het lezen over en luisteren naar Bach, dan dat hij werkt aan zijn eigen schrijverscarrière. Gelukkig voor hem kon hij zijn werk én zijn liefde voor Bach combineren: 't Hart schreef namelijk een boek over de grote meester Bach. Vanavond is Maarten ’t Hart in de uitzending om meer te vertellen over dit boek.

Nick & Simon en Barry Hay
Vanavond weer een gloednieuwe editie van onze rubriek 'Het Groot Nederlands Songbook'. Welke Nederlandse liedjes behoren absoluut tot ons culturele erfgoed? Wij stellen de canon van de Nederlandse liedkunst op.

Erik Dijkstra
De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op 21 maart kiest Nederland in 335 gemeenten de gemeenteraad. In de rubriek 'Erik op de brommer' doorkruist Erik Dijkstra het land om de stemming te polsen. Van eigengereide lokale éénmansfracties tot ambitieuze vertegenwoordigers van de gevestigde partijen, hoe hangt de vlag erbij in de kleine hoekjes van ons land?

Tafeldame: Romana Vrede
Vandaag is actrice Romana Vrede tafeldame.

De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op donderdag 15 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie