Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

13-3-2018

| 2561 x bekeken | 0 reacties
8
Eva Jinek
Wat ging er door Hillary Clinton heen toen ze hoorde dat niet zij, maar Donald Trump de verkiezingen ging winnen? Daar was Eva Jinek benieuwd naar toen zij Clinton mocht interviewen voor Brandpunt+. Het werd een persoonlijk gesprek, dat vanavond wordt uitgezonden. Eva zit aan tafel en we feliciteren haar natuurlijk van harte met haar zwangerschap!

De Luizenmoeder
Afgelopen zondag werd de laatste reguliere aflevering van De Luizenmoeder uitgezonden; de zeer succesvolle tv-serie over de wederwaardigheden van docenten, ouders en kinderen op basisschool De Klimop. De absurdistische comedy toont de survival of the fittest rond het schoolplein. Soms bijtend cynisch en politiek incorrect, soms hartverwarmend. Voor ouders een 'feest' der herkenning, voor anderen een blik in de absolute hel; de serie is in ieder geval het best bekeken NPO3-programma sinds 2002. De zinsnede 'Hallo Allemaal, wat fijn dat je er bent' behoort ondertussen tot ons cultureel erfgoed, vergelijkbaar met 'Goeiesmorgens' uit Debiteuren/Crediteuren.

Muziek: Johan
Een nieuw album van Johan! De band rond Jacob de Greeuw kende personeelswisselingen en doorstarts, maar brengt in april, tweeëntwintig jaar na het verschijnen van het titelloze debuut, het album ‘Pull Up’ uit. Wederom onvervalste Beatlesque gitaarpopliedjes met af en toe een rauw randje. Vanavond spelen ze About Time op onze bühne!

Erik Dijkstra
De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op 21 maart kiest Nederland in 335 gemeenten de gemeenteraad. In de rubriek 'Erik op de brommer' doorkruist Erik Dijkstra het land om de stemming te polsen. Van eigengereide lokale éénmansfracties tot ambitieuze vertegenwoordigers van de gevestigde partijen, hoe hangt de vlag erbij in de kleine hoekjes van ons land?

Tafeldame: Hélène Hendriks
Hélène is vanavond sidekick van Matthijs!

In deze uitzending van DWDD waren Erik Dijkstra en Eva Jinek te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op dinsdag 13 maart door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie