Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

6-3-2018

| 2015 x bekeken | 0 reacties
7
Beatrice de Graaf
Vandaag verscheen het AIVD-rapport over 2017. Wat opvalt is de grote aandacht voor cybersecurity. Schurkenstaten proberen daadwerkelijk middels hacks gevoelige informatie in handen te krijgen, om zo bijvoorbeeld massa-vernietigingswapens te kunnen maken. Maar ook het ouderwetse spionagewerk is nog altijd een punt van aandacht, evenals terrorisme. Dit alles is natuurlijk voer voor Beatrice de Graaf!

Beau van Erven Dorens
In de documentaireserie ‘Beau Five Days Inside’ bezoekt Beau van Erven Dorens instellingen in Nederland waar je normaal niet zomaar binnenkomt. Vijf dagen lang draait Beau mee in het leven binnen de instelling: denk aan een TBS-kliniek, een hospice of een brandwondencentrum. Na de eerste uitzending waren de recensies lovend. Wat heeft Beau nog voor ons in petto?

Muziek: Wende
Het begon ooit als een theaterconcert: het project MENS van Wende (Snijders). Wat betekent het om mens te zijn? Het theaterstuk is inmiddels uitgewerkt tot haar eerste Nederlandstalige album én clubshow. Op ons podium speelt ze vanavond ‘Deze Gin’, met tekst van Dimitri Verhulst en een videoclip van Robin de Puy.

Erik Dijkstra
De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Op 21 maart kiest Nederland in 335 gemeenten de gemeenteraad. In de rubriek 'Erik op de brommer' doorkruist Erik Dijkstra het land om de stemming te polsen. Van eigengereide lokale éénmansfracties tot ambitieuze vertegenwoordigers van de gevestigde partijen, hoe hangt de vlag erbij in de kleine hoekjes van ons land?

Tafeldame: Stephanie Afrifa
Stephanie Afrifa is vanavond tafeldame.

In deze uitzending van DWDD waren Beatrice de Graaf, Beau van Erven Dorens en Erik Dijkstra te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op dinsdag 6 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie