Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

13-12-2017

| 1110 x bekeken | 0 reacties
6
Lilian Marijnissen
SP-leider en fractievoorzitter Emile Roemer kondigde vandaag aan met zijn werk te stoppen. "Ik vertrek niet omdat ik ben uitgekeken, maar omdat dit de juiste tijd is om het stokje over te dragen aan een nieuwe lichting", zei hij over zijn vertrek. Zijn taken worden overgenomen door SP-Kamerlid Lilian Marijnissen, dochter van Jan Marijnissen, de man die jarenlang de partij aanvoerde en die verantwoordelijk was voor de groei van de SP. Vanavond in de uitzending Lilian Marijnissen.

Nico Bons
Veehouder Nico Bons won afgelopen weekend met koe Koba 219 de eerste plek van de Holland Holstein Show in het algemeen kampioenschap zwartbont. Bons nam op 21-jarige leeftijd het bedrijf van zijn vader over en had daarbij één doel voor ogen: 's werelds beste showkoe fokken. Met een rijk gevulde prijzenkast is hij beroemd in binnen- en buitenland. Ondertussen komt zijn droom komt steeds dichterbij. In de uitzending praat Nico Bons over zijn passie.

Oudejaarsshow Mindf*ck
Het was een succesvol jaar voor illusionist en presentator Victor Mids. Zijn programma Mindf*ck verhuisde dit jaar van de maandagavond op NPO 3 naar primetime zaterdagavond op NPO 1, waar het gemiddeld 2 miljoen kijkers per week trok. Op 31 december komt Mids met een oudejaarsshow waarin hij langsgaat bij bekende Nederlanders die iets bijzonders gepresteerd hebben in 2017. In de uitzending komt illusionist Victor Mids meer vertellen over zijn nieuwe show.

Youp van 't Hek
Dit jaar tellen we het oude jaar af met cabaretier Youp van 't Hek. Op 31 december verzorgt hij de conference. Het is niet de eerste keer dat hij dit doet, hij mocht al acht keer eerder het jaar afsluiten. In 1989 deed hij het voor het eerst. De conference genaamd: 'Een vloek en een zucht', wordt op 30 december opgenomen in de Stadsschouwburg in Groningen. In de uitzending praat Youp van 't Hek over deze nieuwe en andere oudejaarsconferences.

Nico Dijkshoorn
Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. Bekijk al zijn gedichten op onze overzichtspagina.

Tafelheer: Prem Radhakishun
Vanavond is Prem Radhakishun de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Prem Radhakishun, Victor Mids, Youp van 't Hek, Lilian Marijnissen en Nico Dijkshoorn te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op woensdag 13 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie