Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

12-12-2017

| 1033 x bekeken | 0 reacties
7
Kim Putters
Als je de kranten en heren politici mag geloven staat ons land haast aan de afgrond. Verdeeldheid, ongenoegen, de discussie rond Zwarte Piet; het is kommer en kwel in Nederland. Maar in het tweejaarlijkse rapport ‘De Sociale Staat van Nederland’ van het Sociaal Cultureel Planbureau (SCP) is een heel ander geluid te horen. Ja, er zijn hardnekkige problemen, maar over het algemeen is de Nederlander sinds 1990 beter opgeleid én rijker, gezonder en optimistischer geworden. Aan tafel Kim Putters, directeur van het SCP.

Eva Crutzen
Met haar tweede theatervoorstelling 'Spiritus' was cabaretier Eva Crutzen het stempel 'aanstormend talent' al ontgroeid. Haar talent en originele stijl kregen lovende recensies, van zowel de critici als het publiek. Nu staat ze aan de vooravond van de try-outs van 'Opslaan Als'. Ook kreeg zij gisteren de 'Harpers Bazaar Women of the Year nieuwkomer'-award!

Kees Prins
Willem Wilmink kwam dit seizoen al vaak voorbij in onze uitzendingen. Vanavond doet Kees Prins een duit in het zakje. Hij zingt 'Frekie', op piano begeleid door Cor Bakker.

De Raad Van Toezicht: speciale kersteditie van Next Generation Jazz
Vanavond een vol podium in de studio. De Raad Van Toezicht neemt een aantal solisten van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest mee naar de studio om een speciale kersteditie van Next Generation Jazz te spelen. De Raad Van Toezicht is onze raadgever als het gaat om de jongste en grootste talenten uit de jazzwereld. En dat is nodig, want sinds Radio 6 niet meer bestaat weten we nauwelijks nog wie dat zijn. De jazzmuzikanten spelen 'Santa Claus is coming to town'.

In deze uitzending van DWDD waren Cor Bakker, Eva Crutzen, Halina Reijn, Kees Prins en Kim Putters te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op dinsdag 12 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie