Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

18-2-2019

| 2294 x bekeken | 2 reacties
5
Marit de Jong en Wouter Smink woonden als jongeren tijdelijk tussen de bejaarden in een verzorgingstehuis in Utrecht. Zij zijn nu een actie gestart: 'Geef ouderen hun stem terug!'. Hugo Borst en Carin Gaemers, van het manifest 'Scherp op Ouderenzorg', steunen de actie ook.

Vrijdag deden we een oproep: we zochten deelnemers voor een saluut aan Willem van Hanegem die 75 jaar wordt. Het resultaat zie je in de uitzending. Aan tafel: Michel van Egmond en drie fans uit het filmpje.

Nieuw album Stef Bos: Ridder van Toledo
Een plaat voor het kind in ons; het nieuwe album van Stef Bos. Hij liet zelf het kind in zich naar boven komen en alles viel op z’n plek. Zo zong hij zinnen die hij zich anders nooit zou veroorloven. Het resultaat is ‘Ridder van Toledo’, met liedjes voor kinderen, waarin de ouders van die kinderen weleens heel andere betekenissen kunnen horen.

Tafelheer: André Dongelmans
André Dongelmans (1987) is acteur. Hij speelt in het theater, in films en in televisieseries. Hij werd bij het grote publiek bekend door zijn rol als Kenneth in De Luizenmoeder.er.

De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op maandag 18 februari door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie