Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

21-2-2019

| 1572 x bekeken | 0 reacties
7
Rutger Bregman over uit de hand gelopen interview Carlson
Eind januari schoof Rutger Bregman aan over zijn spraakmakende speech tijdens het World Economic Forum in Davos. Hij zei daar dat de aanwezigen niet weg moesten kijken van belastingontduiking en -ontwijking. Naar aanleiding van zijn uitspraken werd Bregman geÔnterviewd door Tucker Carlson, een van de belangrijkste anchors van Fox News; een interview dat uit de hand liep nadat Bregman tegen Carlson zei dat hij zelf ook onderdeel van het probleem is. Het interview werd niet uitgezonden, maar gisteravond heeft Bregman het zelf op Twitter gedeeld. Vanavond zit hij aan tafel om toelichting te geven.

Boek: 'Die ene patiŽnt' - Ellen de Visser
Iedere arts, verpleger of zorgwerker heeft er ťťn: een specifieke patiŽnt die indruk maakte en de kijk op het vak ingrijpend veranderde. Een patiŽnt die je nooit meer zal vergeten. Sinds 2017 verzamelt Volkskrant-journaliste Ellen de Visser deze verhalen van zorgverleners en nu zijn ze gebundeld in een boek: ĎDie ene patÔentí. Aan tafel zit Ellen, samen met klinisch ethicus Erwin Kompanje en neonatoloog Manon Benders.

Tafelheer: Adriaan van Dis
Adriaan van Dis is de sidekick van Matthijs.

De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op donderdag 21 februari door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie