Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

13-2-2019

| 1273 x bekeken | 0 reacties
8
Klimaatjongeren gaan weer actievoeren. Aan tafel de zes klimaatjongeren die gisteren eerst in gesprek gingen met Rob Jetten van D66 en daarna meer dan een uur rond de tafel zaten met premier Mark Rutte en minister Eric Wiebes (Klimaat).

Netflix betaalt 10 miljoen voor documentaire 'Knock Down the House'. Toch was het nooit betaald als Alexandria Ocasio- Cortez niet in de film zat. Zij is de nieuwe ster van de Amerikaanse politiek. Aan tafel zit Eelco Bosch van Rosenthal.

Het is inmiddels een traditie geworden: elk jaar, aan de vooravond van de Week van het Korte Verhaal, brengen wij een eerbetoon aan het genre. Vanavond een bijzondere co-productie van Joost Prinsen (voorlezer), Vera van Wolferen (animator), Gijs Alkemade (geluid) en Wilfried de Jong (inleider).

Nico Dijkshoorn dicht en tafelheer is Paul de Leeuw.

In deze uitzending van DWDD waren Eelco Bosch van Rosenthal, Joost Prinsen, Mark Rutte, Nico Dijkshoorn, Paul de Leeuw en Wilfried de Jong te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op woensdag 13 februari door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie