Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

15-10-2018

| 1896 x bekeken | 0 reacties
7
Nederland won afgelopen zaterdag met 3-0 van Duitsland in de Nations League. We spreken Ruud Gullit over het 'Nieuwe Oranje'. Het boek 'De Antwoorden op de Grote Vragen' van Stephen Hawking ligt morgen in de winkel. Hawking was nog bezig met het boek toen hij in maart overleed. Het is gebaseerd op zijn persoonlijke archief waarin hij al zijn speeches, interviews en essay's bewaarde. We praten erover met hoogleraar sterrenkunde Vincent Icke.

L.A. Raeven bestaat uit de eeneiige tweeling Liesbeth en Angelique Raeven. Ze zijn bekend om performances, installaties en videokunst waarin hun eigen lichamen vaak centraal staan. Dit jaar staan ze op de Dutch Design Week in Eindhoven, waar ze hun drielingzus Annelies, een huilende robot, presenteren.

Er is muziek! Jacqueline Govaert komt haar nieuwe single 'Steel de Tijd' spelen.

Jan Mulder is tafelheer.

In deze uitzending van DWDD waren Jacqueline Govaert, Jan Mulder, Ruud Gullit en Vincent Icke te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op maandag 15 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie