Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

22-10-2018

| 2004 x bekeken | 0 reacties
5
Esther Perel is psychotherapeut en internationaal bekend adviseur op het gebied van seks en relaties. Haar boeken zijn in meer dan 25 talen vertaald. Esther vertelt ons waarom 2019 volgens haar het jaar van de man wordt.

De dwergteckel 'Bubbels' van Antoinnette Scheulderman overleed in 2016. In DWDD besprak ze aan tafel hoe ze daarom rouwde. Ze kreeg vaak te horen: 'Dan neem je toch gewoon een nieuwe'. En dat is nu de titel van het boek dat ze erover schreef. Ze schuift aan met Barry Hay, één van de vele BN'ers die in het boek aan het woord komt.

Marcus King is slechts 22 jaar oud, maar inmiddels al één van de grootste nieuwe blues-talenten van Amerika. The Washington Post noemt hem al 'music's next big guitarist'. Hij speelt met zijn The Marcus King Band de nieuwste single 'Homesick' van het album Carolina Confessions.

Romana Vrede is tafeldame.

In deze uitzending van DWDD waren Antoinnette Scheulderman, Barry Hay en Romana Vrede te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op maandag 22 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie