Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

10-10-2018

| 2969 x bekeken | 0 reacties
7
Steeds meer toeristen komen naar ons land, bleek vandaag tijdens de eerste Nederlandse Toeristen Top. Aan tafel zes mensen die zeggen: sla Amsterdam, Giethoorn, Madurodam, De Keukenhof en al die andere overbekende toeristische plekken een keer over en kom kijken bij ons. Zij laten ons de nieuwste hotspots van Nederland zien.

Claudia de Breij wordt overladen met vele positieve recensies over haar nieuwe voorstelling '#NU'. Ook heeft ze een bijbehorend album. Ze zingt één van haar nieuwe nummers in de studio.

Nog meer muziek! Maan, winnares van The Voice Of Holland 2016 en bekend van hits als 'Blijf Bij Mij' en 'Spijt', mag als tweede artiest deelnemen aan onze nieuwe muziekrubriek: Songs in the Key of Life. De mooiste liedjes die bij de sleutelmomenten van het leven, geboorte tot dood, horen.

André van Duin is tafelheer en Nico Dijkshoorn is zoals elke woensdag weer onze huisdichter.

In deze uitzending van DWDD was Nico Dijkshoorn te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op woensdag 10 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie