Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

3-10-2018

| 2043 x bekeken | 0 reacties
6
Rappers Winne & Memphis schuiven aan om te praten over hun nieuwe nummer 'Akwaaba'. We kennen Memphis als voetballer, maar de Olympique Lyonnaise-speler wil nu ook op muzikaal vlak gaan scoren. Met 'Akwaaba' (wat in het Ghanees welkom betekent) eert Memphis zijn Ghanese roots.

Sander van de Pavert, aka LuckyTV, is ook in het 14e seizoen weer van de partij. Het genie achter LuckyTV vertelt wat hem allemaal is opgevallen in dit nog jonge tv-seizoen.

Vanmiddag heeft Matthijs van Nieuwkerk in Beeld en Geluid de Mies Bouwman Totempaal onthuld. Na het overlijden van Mies in februari vroegen wij aan Ans Markus, Robin de Puy, Maarten Baas, Bas Kosters, Siegfried Woldhek, Gerti Bierenbroodspot en Marte Röling om een portret van Mies te maken met als basis een kubus van 80x80x80 cm. Samen vormen deze zeven kunstwerken de Totempaal die vanaf vandaag te zien is in Beeld en Geluid. Een eerbetoon aan Mies.

Freek de Jonge is tafelheer en zoals elke woensdag huisdichter Nico Dijkshoorn.

In deze uitzending van DWDD was Nico Dijkshoorn te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op woensdag 3 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie