Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

16-3-2018

| 1804 x bekeken | 0 reacties
6
Proces Holleeder
Het is de elfde dag in het proces rond Willem Holleeder en de tweede dag dat de belangrijkste getuige in deze zaak verhoord werd; Astrid, de zus van Astrid Holleeder. Vanavond komen aan tafel Jan Meeus en Antoinnette Scheulderman.

Victoria Koblenko en Eva Hartog verkiezingen Rusland
Rusland gaat komende zondag naar de stembus. Niet vanwege de grote keuze, de Russen weten namelijk dat de winnaar Vladimir Poetin eigenlijk al lang vaststaat. Toch is de verkiezingscampagne deze keer boeiender dan ooit. In de uitzending Vicoria Koblenko, zij maakte een documentaire over presidentskandidaat Ksenia Sobtjak, en Eva Hartog, zij is hoofdredacteur van de Moscow Times.

Je Zal Het Maar Hebben met Tim Hofman, Aafke en Shivan
Aanstaande dinsdag (20 maart) start het nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Hebben. Al 16 seizoenen lang worden er in dit programma jongeren met een ziekte, aandoening of handicap geportretteerd in de mogelijkheden en onmogelijkheden van hun dagelijkse leven. We zien en horen niet de patiŽnt of de ziekte, maar de mens. Aan tafel presentator Tim Hofman en geportretteerden Aafke en Shivan.

Muziek: Nielson
Na nederpophits als 'Beauty & De Brains', 'Sexy Als Ik Dans' en 'Mannenharten' is zanger Nielson terug met een sound van internationale allure. Daarvoor werkte Nielson samen met Miles Walker, een Amerikaanse mixer/producer die hits van onder anderen Beyoncť, Rihanna en Kygo op zijn naam heeft staan. Zijn nieuwe single heet 'Diamant' en is een voorproefje op zijn nieuwe album. Vanavond speelt Nielson in de studio 'Diamant'.

Comedy: De Partizanen
Vanavond weer een sketch van onze huiscomedians De Partizanen.

Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs!!

In deze uitzending van DWDD waren Antoinnette Scheulderman, Marc-Marie Huijbregts, Tim Hofman en Victoria Koblenko te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op vrijdag 16 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie