Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

23-2-2018

| 1613 x bekeken | 0 reacties
6
Olympische Winterspelen dag 15
Deze olympische dag stond voor Nederland in het teken van de spannende schaatsstrijd op de 1000 meter bij de mannen. Een rit met aantal oranje schaatsers en veel concurrenten die in actie kwamen, desondanks werd het weer een gouden medaille voor Kjeld Nuis, die op tv al 'held Kjeld' werd genoemd.

In de studio Paul de Leeuw, Mart Smeets, Erik Dijkstra en Frank Evenblij met een terugblik op de dag.

Boek: Kruip nooit achter een geranium
Hoe is het om als vrouw de 50 te passeren? In ‘Kruip nooit achter een geranium’ gaat Barbara van Beukering (51) op zoek naar antwoorden. Met anekdotes en adviezen van de eerste generatie vrouwen die oud wordt zonder het daadwerkelijk te zijn. Vrouwen die nog midden in het leven staan, reislustig, vrolijk en vol energie zoals Hedy d'Ancona, Neelie Kroes of Gerdi Verbeet. Ook Olga Zuiderhoek en Marjan Berk komen in het boek aan het woord. Zij zitten met Barbara van Beukering aan tafel.

Waylon op Songfestival
Vanaf vanavond laat Waylon vijf dagen achter elkaar een nieuw lied horen in DWDD. Eén van die songs zal het uiteindelijke songfestivalnummer zijn, waarmee Waylon ons land vertegenwoordigt in Portugal! Go #teamwaylon!

Comedy: De Partizanen
Vanavond weer een sketch van onze huiscomedians De Partizanen.

Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
Het is vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs!

In deze uitzending van DWDD waren Erik Dijkstra, Frank Evenblij, Kjeld Nuis, Marjan Berk, Mart Smeets, Olga Zuiderhoek, Paul de Leeuw, Waylon, Gerdi Verbeet, Hedy d'Ancona, Marc-Marie Huijbregts en Neelie Smit-Kroes te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op vrijdag 23 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie