Uitzending
DWDD - 9-11-2009

9-11-2009

DWDD

2994 x bekeken | 0 reacties
9
Gasten in de uitzending van maandag 9 november zijn: Bram Moszkowicz, Jillert Anema met schaatsploeg en Freek Vonk. Muziek is er van Sara Kroos en tafelheer is Martin Šimek. Bram Moszkowicz

Bram Moszkowicz
Bram Moszkowicz is advocaat. Hij had en heeft veel bekende (en ook een aantal beruchte) cliënten, zoals de in 2003 vermoorde Cor van Hout, de Surinaamse legerleider Desi Bouterse, Patty Brard, Willem Endstra en Willem Holleeder. Ook Geert Wilders mag rekenen op rechtsbijstand van Bram Moszkowicz.

Sara Kroos
Sara Kroos komt in de uitzending van 9 november praten over nieuwe show 'Boheems'. Ze deed op haar achttiende mee aan de selectie van het Leids Cabaret Festival 2000. Uiteindelijk won ze de publieksprijs. Ze werd gecontracteerd bij het secretariaat van Harry Kies en kreeg onder meer bekendheid door het improvisatieprogramma 'de Lama's'.

Freek Vonk
In de uitzending van maandag 9 november is Freek Vonk te gast. Hij zal van alles vertellen over het Gilamonster en hij neemt er ook eentje mee.

Freek Vonk heeft meegewerkt aan het programma 'Timewarp' dat te zien is op Discovery Channel.

Schaatsploeg en Kazachstan
Vijf Nederlandse marathonschaatsers die met een paspoort uit Kazachstan naar de Olympische Spelen willen, hebben formeel hun Nederlanderschap verloren. De vijf schaatsers: Arjan Stroetinga,Jorrit Bergsma, Rob Hadders, Christijn Groeneveld hebben deze zomer de Kazachse nationaliteit verkregen en komen in de uitzending van 9 november samen met ploegleider Jillert Anema over de kwestie praten.

Martin Šimek
Martin Šimek is radiopresentator, cartoonist en columnist. In de uitzending van 9 november schuift hij aan als tafelheer. Afgelopen 2 november kwam hij praten over zijn boek: 'De vlucht naar de vrijheid: de vuurvliegjes achterna'; over zijn vlucht van Tjecho-Slowakije naar Nederland.

Toen hij in 1968 vanuit Tsjecho-Slowakijke naar Nederland vluchtte, wist hij zijn liefde voor tennis te gebruiken als tenniscoach. Later werd Šimek interviewer en kreeg hij zijn eigen radioprogramma 'Šimek ’s Nachts'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 9 november door de VARA. Te gast waren Bram Moszkowicz, Freek Vonk, Jillert Anema, Martin Simek en Sara Kroos. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie