Uitzending
DWDD - 4-3-2016

4-3-2016

DWDD

2007 x bekeken | 0 reacties
5
Douwe Bob naar het Songfestival: Annemieke Schollaardt en Chris Buur
Het kan je niet ontgaan zijn: Douwe Bob presenteerde vandaag zijn liedje voor het Songfestival. ‘Slow Down' moet voor ons douze points gaan scoren in Stockholm. Thema van het lied: stop het belachelijk drukke leven. Maar voor Douwe Bob voorlopig geen rust, alle ogen én oren zijn gericht op de singer-songwriter. We bespreken het nummer met Annemieke Schollaardt, die een documentaire maakt over Douwes aanstaande deelname aan het Songfestival en Chris Buur, chef V van de Volkskrant, die jaarlijks alle inzendingen beoordeelt en vanmiddag het nummer van Douwe Bob 4 sterren beloonde. Go #teamdouwe!

Wetenschappers claimen ontdekking op gebied van kanker
Een kankerpatiënt die met zijn eigen immuunsysteem de slechte cellen in zijn lichaam kan aanvallen: dat is wat ruim dertig wetenschappers onderzocht hebben in een nationaal onderzoek. En dit gegeven lijkt een stukje dichterbij te komen, aangezien de wetenschappers een methode hebben ontwikkeld waarmee het immuunsysteem kankercellen kan herkennen. Aan tafel oncoloog en immunoloog Prof. Dr. John Haanen.

The Passion op Amerikaanse TV!
'Ons' relispektakel ‘The Passion’ gaat naar de V.S.! Omroepgigant FOX produceert de uitzending, die op 20 maart te zien zal zijn op de Amerikaanse kijkbuis. Met een budget van 11 miljoen, tien keer het Nederlandse budget, zal het nog grootser en spectaculairder worden. Met onder meer Seal als Pontius Pilatus! Aan tafel regisseur David Grifhorst, deze week toegetreden tot de Directors Guild of America, producent Jacco Doornbos en Jeroen van Koningsbrugge, die in 2015 de rol van Judas speelde The Passion in Enschede.

In deze uitzending van DWDD waren Annemieke Schollaardt en Douwe Bob Posthuma te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 4 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie