Uitzending
DWDD - 2-3-2016

2-3-2016

DWDD

1862 x bekeken | 0 reacties
6
Super Tuesday: Twan Huys
Tijdens Super Tuesday, de belangrijkste dag van de voorverkiezingen, deden zowel Hillary Clinton als Donald Trump goede zaken. Donald Trump werd aan Republikeinse zijde de winnaar waarbij hij zeven van de elf staten won. Bij de Democraten won Hillary Clinton zeven van de elf staten. Voor allebei is deze uitslag een belangrijke stap naar de partijnominatie. Is de strijd om het Witte Huis nu echt begonnen? Aan tafel: Twan Huys.

Fotoboek ‘Pim Was Here’
De 53-jarige fotograaf Pim Vuik kreeg in 2015 te horen dat hij een kwaadaardige hersentumor heeft. Genezing bleek niet meer mogelijk en Pim kan niet meer fotograferen. Zijn vrienden en familie vonden dat zijn omvangrijke oeuvre onder de aandacht gebracht moest worden. Het resultaat is het fotoboek ‘Pim Was Here’ waarin zijn mooiste foto’s zijn gebundeld. Aan tafel Pim en zijn vrouw Katy Vuik.

Bart van Loo over Serge Gainsbourg
Vandaag is het vijfentwintig jaar geleden dat de Franse zanger, acteur en dichter Serge Gainsbourg overleed. De flamboyante chansonnier was 63 jaar toen hij overleed aan een hartaanval in Parijs. Gainsbourg verkocht miljoenen platen en brak internationaal door met het duet ‘Je 't aime moi non plus’. Aan tafel: schrijver, spreker én duider van Franse chansons Bart van Loo.

Muziekminuut: DeWolff
In hun eigen studio in Utrecht nam de driekoppige rockband DeWolff afgelopen zomer het album ‘ROUX-GA-ROUX’ op. Dit vijfde studio-album met rauwe psychedelische rockmuziek werd vorige maand uitgebracht. De Limburgse bluesrockers spelen vanavond bij De Wereld Draait Door!

In deze uitzending van DWDD waren Nico Dijkshoorn en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 2 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie