Uitzending
DWDD - 30-10-2013

30-10-2013

DWDD

1416 x bekeken | 0 reacties
8
In deze uitzending: Erben Wennemars, Fernando Ricksen, Jan Mulder. Muziek is er van Michael Prins, tafelheer is Beau van Erven Dorens, Nico Dijkshoorn dicht.

Erben Wennemars
De NOS kwam vanochtend met groot nieuws: Sven Kramer reed bij het NK afstanden in een experimenteel pak. Zijn indrukwekkende zege op de 10 kilometer behaalde hij in een pak dat als blauwdruk dient voor de nieuwe Olympische schaatsoutfit voor de Winterspelen in Sotsji. Kramer had het pak gekregen om in trainingen te testen, maar besloot afgelopen zondag om de vijf –en tien kilometer er mee te rijden. Uiteraard gemor binnen de schaatsbond KNSB en sportkoepel NOC*NSF. We vragen Erben Wennemars of alle ophef terecht is. Hij heeft het pak ook gedragen tijdens het NK, bij zijn 1.500 meter.

Biografie Fernando Ricksen
Op 2 november verschijnt de biografie van voetballer Fernando Ricksen: ‘Vechtlust’ Het boek leest als een biografie van een megarockster: drank, drugs en vrouwen. En nog meer vrouwen.

Talent Ricksen begon als verdediger bij Fortuna Sittard en AZ, kwam vervolgens voor de Glasgow Rangers en FC Zenit Sint-Petersburg uit en keerde weer terug bij Fortuna Sittard. Hij maakte op 25-jarige leeftijd zijn debuut in het Nederlands elftal en speelde twaalf interlands.

Het succes steeg het jonge talent naar het hoofd. De lijst met uitspattingen is lang: dronken achter het stuur, met een helikopter op de training landen, een cokeverslaving in Rusland, duizenden euro’s per avond uitgeven, vier strippers die bij hem inwonen….

Fernando Ricksen zal de biografie vanavond openhartig bespreken. Heeft hij zijn leven weer op de rit?

Jan Mulder
Jan Mulder geeft, deze keer niet als Goedheiligman, zijn maandelijkse 'Top 5 ergernissen'. Elke maand verzamelt Mulder die zaken die hem in de media opvielen en die hem - op zijn zachtst gezegd - irriteerden.

In deze uitzending van DWDD waren Beau van Erven Dorens, Erben Wennemars, Fernando Ricksen, Jan Mulder en Nico Dijkshoorn te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 30 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie