Uitzending
DWDD - 3-9-2008

3-9-2008

DWDD

2224 x bekeken | 0 reacties
7
Radio DJ Giel Beelen is voor de eerste keer dit seizoen tafelheer. Hij zal zoals gewoonlijk de laatste ontwikkelingen in de muziekwereld met Matthijs bespreken.

Job Cohen, burgemeester van Amsterdam, krijgt vandaag de 'Canon van Amsterdam' overhandigd. In DWDD zijn reactie hierop. Bekijk ook de website.

Schrijver Peter Vermaas is correspondent voor De Groene Amsterdammer. In zijn nieuwe boek 'In God We Trust' schrijft hij over de religie in Amerika.

Vincent Icke, hoogleraar sterrenkunde, is de weerman in een nieuwe rubriek in DWDDD. Alleen gaat het niet om het weer op aarde, maar om het weer in het heelal. Ditmaal de zon: onbewolkt en tropisch warm, wellicht?

Zanger Barry Hay heeft een plaat opgenomen met oude nummers van onder andere The Rolling Stones en Van Halen. Vanavond komt hij vertellen waarom.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 3 september door de VARA. Te gast waren Barry Hay, Rolling Stones, Job Cohen, Giel Beelen, Vincent Icke en Peter Vermaas. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie