Uitzending
DWDD - 8-9-2008

8-9-2008

DWDD

1519 x bekeken | 0 reacties
6
Halina Reijn
De tafeldame van vanavond is actrice Halina Reijn.

Derk Sauer
Journalist en uitgever Derk Sauer geeft zijn visie op het conflict tussen Georgie en Rusland. Hij heeft jaren in Rusland gewoond en richtte daar de succesvolle uitgeverij 'Independent Media' op.

Hanny van Arkel
De 25-jarige amateur-sterrenkundige Hanny van Arkel heeft een unieke ontdekking gedaan: een onbekende nevel in het heelal. Met deze ontdekking haalde Hanny al de CNN website en was ze te gast bij 'Sky at Night' van de BBC. Wil jij ook proberen iets te ontdekken, bezoek de site Galaxy Zoo.

Guus Meeuwis
Zanger Guus Meeuwis heeft een nieuwe single: 'Ik wil nog niet naar huis'. Vanochtend was de radioprimeur en vanavond is bij DWDD de televisieprimeur. Daarnaast komt binnenkort de DVD van het concert 'Groots met een een zachte G' uit en gaat Guus Meeuwis een stadionoptreden geven in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

Jeroen Pauw en Paul Witteman
Presentatoren Jeroen Pauw en Paul Witteman zijn net terug uit Uruzgan. Zij hebben daar twee uitzendingen voor hun late-nightprogramma 'Pauw & Witteman' opgenomen. Deze uitzendingen worden vanavond en morgen uitgezonden. Ook ging Jeroen Pauw mee op patrouille. Pauw en Witteman waren in Uruzgan op uitnodiging van de minister van defensie Eimert van Middelkoop. De minister is ook te gast geweest in een van de uitzendingen.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 8 september door de VARA. Te gast waren Derk Sauer, Guus Meeuwis, Halina Reijn, Jeroen Pauw en Paul Witteman. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie