Uitzending
DWDD - 9-5-2008

9-5-2008

DWDD

1518 x bekeken | 0 reacties
6
Candy Dulfer
De tafeldame van Matthijs is Candy Dulfer.

Jet Bussemaker
Jet Bussemaker, staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport in het vierde kabinet-Balkenende. Over de rol van allochtonen in WW II en de ophef die ontstaan is deze week.

Denise Rivera
Denise Rivera kreeg de Koningin aan het dansen, heeft de TomTom ingesproken als Máxima en tussendoor nog een eigen album uitgebracht. Het album Un Nuevo Ser van Denise Rivera ligt in de winkels en de stem van Máxima is tot morgen gratis op uw TomTom te downloaden.

Over Vaders en Zonen
Hugo Borst gaat op zoek naar de gevoelige plekken in de relatie tussen vader en zoon. Hans Dorrestijn en zijn zoon Jesse zijn onderwerp van een aflevering van het nieuwe seizoen van Over Vaders en Zonen' van Hugo Borst.

Andere Tijden Sport
Het Nederlands elftal won in 1988 het EK. Bij de huldiging wilde iedereen de voetballers feliciteren, met alle gevolgen van dien. Het nieuwe programma Andere Tijden Sport ging terug naar die dag. 'Andere Tijden Sport' is te zien vanaf 11 mei 2008, om 22.20 uur op Nederland 1.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 9 mei door de VARA. Te gast waren Candy Dulfer, Hans Dorrestijn, Hugo Borst, Jet Bussemaker en Denise Rivera. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie