Uitzending
DWDD - 29-9-2015

29-9-2015

DWDD

1929 x bekeken | 0 reacties
8
Prem Radhakishun, Sywert van Lienden en Xander van der Wulp
Den Haag staat onder spanning: staatssecretaris Wilma Mansveld vecht voor haar politieke leven in een Kamerdebat over Prorail, minister Ard van der Steur ligt onder vuur vanwege de foto van Volkert van der Graaf en ondertussen maakt PVV een enorme sprong in de peilingen met 34 extra zetels, waardoor het veruit de grootste partij is geworden. Aan tafel: Prem Radhakishun, Sywert van Lienden en Xander van der Wulp.

Jan Taminiau
Jan Taminiau heeft een nieuwe kledingcollectie die gisteren in zijn show werd gepresenteerd. De setting, het verhaal en de show hebben allemaal een schildersthema. Vanavond vertelt Taminiau meer over zijn nieuwe collectie.

Boek van de Maand
Ook in dit seizoen is onze rubriek Boek van de Maand natuurlijk weer van de partij. Zoals gebruikelijk zullen onze vier verkopers ons ondersteunen bij deze gloednieuwe editie, waarbij zij hun favorieten tippen en we samen komen tot de gemeenschappelijke favoriet met de titel 'Boek van de Maand'!

Muziek: Thijs Boontjes
Op 29 oktober is er het Frank<3Giel festival in poppodium 013 in Tilburg. Het is een festival vol rariteiten: Alpaca's, een echte zeemeermin, clown Okidoki, zomaar wat figuren die op het festival aanwezig zullen zijn. Ok aanwezig op het festival is Thijs Boontjes. Hij treedt daar met zijn band op. Vanavond speelt hij bij ons in de studio.

Evi Hanssen
Evi Hanssen is vanavond de side-kick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Sywert van Lienden, Evi Hanssen en Prem Radhakishun te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 29 september door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie