Uitzending
DWDD - 1-10-2015

1-10-2015

DWDD

1891 x bekeken | 0 reacties
7
Mathijs Bouman en Rob Wijnberg
Privacy bestaat niet meer, de alziende Big Brother is hier! Na persoonsgerichte advertenties op internet en de verkoop door sociale media van jouw allerpersoonlijkste gegevens lijkt de privacy-uitverkoop een nieuwe fase te zijn ingegaan. Zo wil verzekeraar Achmea kastjes in auto’s laten inbouwen die jouw rijgedrag tot in de puntjes bijhouden. Blijk jij een keurige chauffeur, dan krijg je korting op de polis.

Anky van Grunsven
Vandaag gaat de documentaire ‘Perfect Horse’ in premičre, over de zoektocht naar het perfecte paard. Vooral de lipizzaner, een paardenras, is een prachtig paard die vaak aan het publiek wordt laten zien om rijkunsten te vertonen. Aan tafel zit Anky van Grunsven, waar ze vertelt over de schoonheid van het paard.

Ivan Peroti, Leona Philippo, Sabrina Starke en Vincent Bergsma
‘Ain't no sunshine, ‘Lovely day’, ‘Just the two of us’, stuk voor stuk soulklassiekers die iedereen kent, gemaakt door het genie Bill Withers. Zijn meest recente album kwam in 1985 uit, maar desondanks beleeft hij een topjaar. Hij werd bijgezet in de Rock-'n-Roll Hall of Fame, werd uitgebreid geďnterviewd door The New York Times en Rolling Stone en, meest belangrijk, zijn klassieke album ‘Live at Carnegie Hall’ uit 1973 wordt vanavond in zijn geheel vertolkt door een all-star band in, jawel, Carnegie Hall, New York City. Met onder meer Ed Sheeran, Aloe Blacc en Keb' Mo. Wij eren de grootmeester met onze eigen all-stars: Ivan Peroti (Sven Hammond), Leona Philippo, Sabrina Starke en Vincent Bergsma (The Cool Quest), begeleid door Marutyri.

Muziekminuut: Tears & Marble
Toen ze met een cover van Haddaway’s ‘What is Love’ op het internet stonden, werd Tears & Marble al snel ontdekt. De single ‘We Don’t Like You’ en de EP ‘Romance’ volgden daarna. Nu treden ze op in binnen- en buitenland. Op 15 oktober is in Paradiso de release van Tears & Marble's eerste fysieke single. Vanavond vult het duo de studio van DWDD met de elektronische Dreampop-beats.

Fidan Ekiz
Fidan is de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Anky van Grunsven, Sabrina Starke, Mathijs Bouman, Fidan Ekiz, Leona Philippo en Rob Wijnberg te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 1 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie