Uitzending
DWDD - 28-2-2012

28-2-2012

DWDD

1443 x bekeken | 0 reacties
7
Te gast in de speciale uitzending van dinsdag 28 februari zijn: Joop van den Ende, André van Duin, Mies Bouwman, Reinout Oerlemans, Chantal Janzen, Jeroen Krabbé, Guus Verstraete, Jaap van Zweden, Henny Huisman en Koos Postema. Muziek is er van Martin Oei.

Joop van den Ende 70!
In de uitzending van dinsdag 28 februari vieren we zijn verjaardag. Weinig Nederlanders staan zo onomstreden aan de top van hun vakgebied als Joop van den Ende. Hij begon als decorbouwer bij De Nederlandse Opera, bouwde een internationaal televisie- en theaterimperium van de grond af op en staat tegenwoordig bekend als mecenas van de Nederlandse cultuur, als oprichter van de VandenEnde-Foundation. Voor De Wereld Draait Door reden om een hele uitzending te wijden aan zijn leven en werk.

Naast Joop van den Ende zelf, zijn er een aantal van zijn vrienden en collega's uit het televisie- en theatervak te gast.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 28 februari door de VARA. Te gast waren André van Duin, Chantal Janzen, Guus Verstraete, Henny Huisman, Jaap van Zweden, Jeroen Krabbé, Joop van den Ende, Koos Postema, Mies Bouwman en Reinout Oerlemans. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie