Uitzending
DWDD - 28-4-2017

28-4-2017

DWDD

726 x bekeken | 0 reacties
7
Elke laatste vrijdag van de maand blikken we terug op de mediagebeurtenissen van die maand. We bespreken de meest opvallende momenten op tv en de tafelgasten dragen elk een fragment aan dat hén is opgevallen. De TV Draait Door is een compilatie met de beste fragmenten van de maand.

Victor Mids
Illusionist Victor Mids verhuisde deze maand met zijn programma MINDF*CK van NPO 3 naar NPO 1. Met succes, de show trekt rond de twee miljoen kijkers. Victor is te gast en bespreekt zijn grote idool: illusionist Derren Brown.

Hanna Bervoets
Het einde van ‘Girls’. De HBO-serie, bedacht en geproduceerd door hoofdrolspeelster Lena Dunham, biedt een inkijkje in de leefwereld van vier vriendinnen in New York. Veel besproken, geduid én gelauwerd.Aan tafel schrijfster en tv-recensent voor de Volkskrant, Hanna Bervoets.

Paul Witteman
Het zal je niet ontgaan zijn: koning Willem-Alexander liet zich voor zijn 50ste verjaardag uitgebreid interviewen door Wilfried de Jong. De reacties waren lovend. Lof voor de koning omdat hij open en kwetsbaar durfde te zijn. En lof voor De Jong voor zijn losse en ontwapenende manier van interviewen. We bespreken het gesprek met Paul Witteman, die Willem-Alexander 20 jaar geleden uitgebreid interviewde.

Huisband Sue the Night
Media-uitzending, dus staat onze huisband op de bühne. Zij sluiten elk gesprek af met muzikaal commentaar. Lees het interview over hun half jaar als huisband.

Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie is vanavond de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Marc-Marie Huijbregts, Paul Witteman en Victor Mids te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 28 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie