Uitzending
DWDD - 24-4-2017

24-4-2017

DWDD

1715 x bekeken | 0 reacties
5
Sam van der Heide, Erik en Rik Dorst en Frank Vijg
Eindelijk! Feyenoord wordt kampioen. Het moet wel heel raar lopen willen de Rotterdammers de titel aan hun neus voorbij zien gaan. Het is alweer achttien jaar geleden dat de Coolsingel vol stond met een juichende mensenzee wegens het landskampioenschap. Aan tafel daarom twee generaties: zij die het ooit meemaakten en zij die het mee gaan maken: Feyenoord kampioen. Met: Sam van der Heide, Erik en Rik Dorst en Frank Vijg.

Jim Jansen en Jelle Brandt Corstius
De toekomstgoeroe uit het verleden: Chriet Titulaer. Hij overleed dit weekend op 73-jarige leeftijd. Hij versloeg de eerste maanlanding in 1969 en liet ons in zijn programma ‘Wondere Wereld’ kennismaken met futuristische gadgets die we nu heel gewoon vinden: de mobiele telefoon, beeldbellen en de magnetron. Aan tafel: Jim Jansen, hoofdredacteur van New Scientist en Jelle Brandt Corstius.

Herman Pleij
Op donderdag 27 april viert koning Willem-Alexander zijn 50ste verjaardag. De avond ervoor is een interview te zien dat Wilfried de Jong met de koning heeft gehad. Het interview, dat eerder is opgenomen, is zowel bij de NOS als RTL te zien. Het is een gesprek aan de hand van historische tv-fragmenten. Samen met Herman Pleij blikken wij vanavond alvast vooruit op dat gesprek.

Live theatertrailer 'Ella!'
Voor de vijfde keer in DWDD een live theatertrailer met vanavond de voorstelling Ella!, dat het levensverhaal van The Queen of Jazz, Ella Fitzgerald vertelt. Omdat ze morgen 100 jaar zou zijn geworden én wegens groot success gaat Ella! voor het derde seizoen in resprise. Met het Amsterdam Funk Orchestra onder leiding van Efraim Trujillo zien we Denise Jannah als Ella Fitzgerald.

Tafelheer: Tim Hofman
Vanavond is Tim de side-kick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Herman Pleij, Jelle Brandt Corstius, Tim Hofman, Wilfried de Jong en Frank Vijg te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 24 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie