Uitzending
DWDD - 25-2-2015

25-2-2015

DWDD

1334 x bekeken | 0 reacties
7
Line-up Pinkpop bekend
Vandaag werden veel nieuwe acts voor Pinkpop 2015 bekend gemaakt. Naast Foo Fighters, The Script, Pharrell Williams, Muse, Anouk en Robbie Williams, zijn ook de namen van onder anderen Elbow, Avicii, George Ezra en Sam Smith aan de programmering van het popfestival in Landgraaf toegevoegd. Aan tafel: Mark Tuitert, Paul Rabbering, David Achter de Molen van John Coffey.

Boek ‘Door het oog van de tijd’: foto’s van Gerard Reve
Fotograaf Eddy Posthuma de Boer fotografeerde vanaf de jaren zestig geregeld schrijver Gerard Reve. Eddy selecteerde de mooiste foto’s uit zijn archief, voorzag deze van herinneringen over het fotograferen en presenteert deze nu in het fotoboek ‘Door het oog van de tijd – De Reve-foto’s van Eddy Posthuma de Boer’.

Singer-songwriter Dotan
2014 was een prachtig jaar voor Dotan! De singer-songwriter bracht in januari zijn album ‘7 Layers' uit. Het nummer 'Home' van die plaat werd een 3FM Megahit, stond bovenaan de hitlijsten, en werd Song van het Jaar 2014. Daarnaast werd hij met dat nummer onlangs genomineerd voor de Edison Pop 2015 voor Beste Song. Eind februari gaat Dotan op (Europese) tour maar eerst aan tafel in onze studio! Vanvond vertelde Dotan dat hij op 21 december 2015 een show in Ziggo Dome geeft!

In deze uitzending van DWDD was Gerard Reve te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 25 februari door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!