Uitzending
DWDD - 21-10-2016

21-10-2016

DWDD

971 x bekeken | 0 reacties
6
Vice begint tv-zender Viceland
Vice is in ons land bekend van de gelijknamige website en het tijdschrift, gericht op millennials. Het bedrijf gaat een Nederlandse tv zender beginnen: Viceland. Waarom een tv-zender in een tijd waarin jongeren steeds minder traditionele, lineaire televisie kijken? Aan tafel: Julien Althuisius en Yasmina Aboutaleb.

Poppenspelers Brugman van Het Nederlands Marionettentheater
Na icoon Mies Bouwman vanavond opnieuw tv-geschiedenis in de studio: de broers Brugman. Zij waren betrokken bij de allervroegste tv-uitzendingen in Nederland, toen onder de naam Brugmans Nederlands Marionettentheater. Zij zijn de poppenspelers die Nederland het satirische programma De Twee Cameraatjes (1951) en kinderprogramma De Dappere Dodo (1955-1964) hebben gegeven. Aan tafel: Vincent, Jaap, Rik en Joost Brugman.

Nadal vs. Federer
Roger Federer en Rafael Nadal domineren jarenlang de tenniswereld. Sinds 2003 staan ze vrijwel altijd in de top vijf. Maar die tijden lijken voorbij, maandag publiceerde de ATP de nieuwe ranglijst: Federer staat op de 8e plek, Nadal op de 6e. En beide heren zijn ook nog eens geblesseerd. Het einde van een tijdperk? Tijd om terug te blikken op hun hoogtepunten, bijvoorbeeld de legendarische finale van 2008 waarin ze tegenover elkaar stonden. Aan tafel: Martin Šimek.

Muziek: DI-RECT
Hun EP ‘Fired Up’ kwam uit op 16 september. Hiermee sloegen ze een spannende nieuwe weg in met vier frisse nieuwe tracks. Vanavond treden ze bij ons op in de studio: DI-RECT!

Stand-up Comedy: Soundos el Ahmadi
Soundos sluit de week af in stand-up comedy.

Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
Vanavond is Marc-Marie de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Marc-Marie Huijbregts en Soundos el Ahmadi te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 21 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie