Uitzending
DWDD - 19-10-2016

19-10-2016

DWDD

1039 x bekeken | 0 reacties
6
Alexander Klöpping
De populaire app Snapchat gaat naar de beurs. Naar schatting is het bedrijf dat Snapchat maakt zo’n 25 miljard dollar waard. De app is favoriet bij jongeren: aan de foto’s en filmpjes die worden verstuurd kunnen vele kleurtjes en filters worden toegevoegd en de berichten verdwijnen weer. We praten over dit populaire sociale netwerk met Alexander Klöpping, en Tim van der Wiel (18) en Liam Tjoa (19) die zich bezighouden met Snapchat-marketing.

Mart Smeets
Aanstaande vrijdag verschijnt het 14de album van Leonard Cohen: ‘You Want It Darker’. De Canadese singer-songwriter vierde onlangs zijn 82ste verjaardag. Op die dag bracht de legendarische zanger de gelijknamige titeltrack van zijn nieuwe album uit. Zoals de titel al verraadt is het een duister album over het voorbijgaan, het leven en de dood. Aan tafel: Cohen-fan Mart Smeets.

Jonas van Praag, Roby Hormis, Jacques Vereecken en Jordi van de Bovenkamp
Komende nacht staan Hillary Clinton en Donald Trump voor de derde én laatste keer tegenover elkaar in een debat. Clinton begint met een flinke voorsprong in de peilingen aan het debat in Las Vegas. De campagne van Trump verkeert in zwaar weer na de recente beschuldigingen van aanranding en de gelekte ‘grab them by the pussy’-video. Wij vroegen daarom een aantal reclamebureaus om een comeback- spot te bedenken voor de campagne van Donald Trump.

Muziek: Kraak & Smaak
Sinds hun grote doorbraak in 2005 hebben ze zowel nationaal als internationaal succes. Ze brachten eind deze zomer hun vijfde album uit en werkten daarbij samen met bekende Amerikaanse muzikanten en producers. A.s. zaterdag staan ze tijdens ADE in een uitverkochte Melkweg, maar nu eerst bij ons in de studio: het dj- en producerstrio Kraak & Smaak!

Nico Dijkshoorn
Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. Bekijk al zijn gedichten op onze overzichtspagina.

Fidan Ekiz
Fidan is de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Alexander Klöpping, Fidan Ekiz, Mart Smeets, Nico Dijkshoorn en Nico Dijkshoorn (dierenarts) te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 19 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie