Uitzending
DWDD - 20-4-2010

20-4-2010

DWDD

3141 x bekeken | 0 reacties
6
De gasten van de (40 min.) uitzending van 20 april zijn: Job Cohen, Robbert Dijkgraaf, Jelle van Sijl en Anneleen Oyen. Muziek is er van onder andere de gitaristen: Tim Knol, Anne Soldaat en Elle Bandita. Tafelheer is Prem Radhakishun.

Job Cohen
Maandag 19 april maakte de PvdA hun kandidatenlijst voor de Kamer bekend. Job Cohen komt er in de uitzending van dinsdag 20 april, samen met twee kandidaten, over praten. Hoe ziet de partij de verkiezingen tegemoet en wat vindt Cohen van de terugtrekking van de kandidaatstelling van Eberhard van der laan?

Robbert Dijkgraaf
Vanavond neemt Robbert Dijkgraaf de wetenschapper Drs. Jelle van Sijl, (rotskundige) en Drs. Anneleen Oyen (ruimtevaarttechnoloog) mee. Zij zullen niet alleen over hun eigen onderzoek gaan praten, maar betrekken vanavond hun eigen bevindingen vooral op de recente uitbarstingen van de IJslandse vulkaan Eyjafjallajokul.

gitaristen
Volgens de luisteraars van BBC 6 Music is John Frusciante, voormalig gitarist van de Red Hot Chili Peppers de beste gitarist van de afgelopen dertig jaar, op de voet gevolgd door Slash van Guns ‘n Roses en Matt Bellamy van Muse. Wij vroegen een aantal Nederlandse gitaristen naar hun beste gitaarspeler ooit en als ze er dan toch zijn, spelen ze natuurlijk ook een rifje.

Prem Radhakishun
Prem Radhakishun is advocaat en programmamaker. In 2009 was hij op tv te zien met ‘De School van Prem’. In het verleden presenteerde hij onder meer ‘Premtime’.

Hij werd geboren in Suriname, maar kwam na de ‘Decembermoorden’ naar Nederland. Hij studeerde rechten aan de VU en werd in 1990 beëdigd als advocaat. Al tijdens zijn studie was hij journalistiek actief. Zo heeft hij gewerkt voor BNR Nieuwsradio en het Parool. In 2003 volgde Premtime.

In deze uitzending van DWDD waren Anne Soldaat, Job Cohen, Prem Radhakishun, Robbert Dijkgraaf en Ryanne van Dorst te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 20 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!