Uitzending
DWDD - 23-4-2010

23-4-2010

DWDD

2560 x bekeken | 0 reacties
9
De gasten van de uitzending van 23 april zijn: Rob Oudkerk, Ria Bremer en Sam Galesloot. In 'De Week Draait Door': Reinout Oerlemans, Jetta Klijnsma en Joost Conijn. Muziek is er van Sven Hammond Soul en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Rob Oudkerk
Met Het Oog Op Morgen heeft naar de landelijke verkiezingen toe een eigen team van beschouwers samengesteld. Rob Oudkerk ‘doet’ de PVV, Arend-Jan Boekestijn gaat de PvdA volgen, Elsbeth Etty houdt het CDA in de gaten en Kees Vendrik van Groen Links neemt de VVD voor zijn rekening. Met Het Oog Op Morgen is elke dag te beluisteren om 23:05 uur op Radio 1.

Ria Bremer
Ria Bremer volgde 19 jaar het leven van Sam Galesloot. Ze ontmoette hem voor een uitzending van Vinger aan de pols. Zijn levensverwachting was toen door een progressieve spierziekte minder dan één jaar. Inmiddels is Sam 25, kan hij niet meer lopen en is hij doof en blind. De documentaire 'Sam, een leven dat blijft verbazen'. Maandag 26 april, 22:10 uur, Nederland 1.

Sven Hammond Soul
Sven Figee is de frontman van Sven Hammond Soul. Nico Dijkshoorn is fan en beschrijft de band als volgt: ‘zweet, geloer, schreeuwen, ogen dicht, nahijgen, afhaalpizza's, gelach, gejuich, vier tikjes vooraf, maar vooral toch zweet, zweet van zijn kin op de toetsen, zweet in de...

Reinout Oerlemans
Vanavond in 'De Week Draait Door' schuift regisseur Reinout Oerlemans aan tafel, om over zijn nieuwste filmsucces 'De gelukkige huisvrouw' te praten. Ook Joost Conijn zal er zijn. De kunstenaar lapte afgelopen weekend het vliegverbod aan zijn laars.

Jetta Klijnsma
Vanavond in 'De Week Draait Door' schuift Jetta Klijnsma aan tafel, om te praten over de staakactie van de schoonmakers van afgelopen periode. Daarnaast is Reinout Oerlemans er om over de film 'De Gelukkige Huisvrouw' te praten en is Joost Conijn er omdat hij het vliegverbod aan zijn laars lapte.

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

In deze uitzending van DWDD waren Reinout Oerlemans, Rob Oudkerk, Ria Bremer, Marc-Marie Huijbregts, Jetta Klijnsma, Nico Dijkshoorn en Sam Galesloot te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 23 april door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee