Uitzending
DWDD - 2-11-2010

2-11-2010

DWDD

1843 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de 40 min. uitzending van dinsdag 2 november zijn: Philippe Remarque, Freek Vonk, Jeroen Krabbé, Dick Maas. Tafeldame is Halina Reijn.

Dick Maas
Morgen gaat de nieuwe Dick Maas film “Sint” in première, een komische horrorfilm met in de hoofdrol een moordlustige Sinterklaas. De trailer van de film is een regelrechte hit op YouTube en de discussie over de visie van Dick Maas op de goedheiligman houdt de gemoederen nog steeds bezig.

Freek Vonk en Jeroen Krabbé
Freek Vonk was in oktober in Tanzania om daar met eigen ogen te aanschouwen hoe duizenden gnoes van de ene naar de andere plek trekken. Freek Vonk presenteert een nieuwe serie van de populaire National Geographic afleveringen van 'Great Migrations'. Jeroen Krabbé heeft de nieuwe afleveringen voorzien van een voice-over.

Philippe Remarque
Vanaf begin juni 2010 is Philippe Remarque hoofdredacteur van De Volkskrant. Hij was correspondent in Washington, Berlijn en Den-Haag. Hij schreef in 2009 het boek 'De hand van Obama' waarin verslag wordt gedaan van de opkomst van Barack Obama in Amerika.

Halina Reijn
Halina Reijn is filmactrice, toneelspeelster, schrijfster én geregeld tafeldame in De Wereld Draait Door. Het grote publiek kent haar van haar rollen in de speelfilms 'Zwartboek' en 'Ik Omhels Je met 1000 Armen'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 2 november door de VARA. Te gast waren Dick Maas, Freek Vonk, Halina Reijn en Jeroen Krabbé. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie