Uitzending
DWDD - 11-11-2010

11-11-2010

DWDD

1667 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten in de uitzending van donderdag zijn: Jaap de Groot, Mart Smeets, Tim Knol, Alexander Klöpping en Giel Beelen. Muziek is er van Triggerfinger en tafeldame is Sophie Hilbrand.

Jaap de Groot
Maandag 8 november had Johan Cruijff in zijn wekelijkse column voor De Telegraaf opnieuw fikse kritiek op Ajax. Het bestuur en de directie onder leiding van Uri Coronel moeten per direct opstappen. Hierop barstte een fikse discussie los, tussen mede- en tegenstanders van Cruijff. Jaap de Groot is sportverslaggever van De Telegraaf en komt over alle commotie praten.

Mart Smeets en Tim Knol
Neil Young wordt morgen 65. De maker van de wereldhit 'Heart Of Gold' wordt nog steeds op handen gedragen. Mart Smeets en Tim Knol zijn groot fan. Wat heeft de legendarische rocker voor hen betekend?

Alexander Klöpping en Giel Beelen
'Smartphones' worden steeds populairder. De verkoop van de toestellen is in het derde kwartaal toegenomen met maar liefst 96 procent ten opzichte van hetzelfde kwartaal vorig jaar. Ook worden er veel 'tablet-pc's', als de iPad en de Samsung Galaxy Tab, verkocht. Voor beide soorten apparaten worden aan de lopende band 'apps' ontwikkeld. Giel Beelen heeft zijn eigen app, Alexander Klöpping bespreekt enkele andere bijzondere apps.

Triggerfinger treedt op!
Vrijdag 12 november verschijnt 'All This Dancin Around', de derde studioplaat van Triggerfinger, ‘het gespierde Vlaamse rocktrio dat in zijn zesjarige bestaan in België en Nederland een knoert van een livereputatie heeft opgebouwd’! Voor deze plaat zijn de mannen naar LA afgereisd.

Tafeldame: Sophie Hilbrand
Sophie Hilbrand is presentatrice en actrice. Ze werd bekend door het tv-programma '6-pack', waar ze een overstap naar BNN aan overhield. Ze presenteerde vele programma’s voor de omroep, waaronder ‘Try Before You Die’, ‘Lijst 0’ en ‘Spuiten en Slikken’. Ook deed ze mee aan ‘Ranking the Stars’.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 11 november door de VARA. Te gast waren Sophie Hilbrand, Giel Beelen, Mart Smeets en Alexander Klöpping. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie