Uitzending
DWDD - 18-3-2014

18-3-2014

DWDD

1308 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten in de uitzending van 18 maart o.a.: Maurice de Hond, Prem Radhakishun en Jort Kelder, Robert Kranenborg en Mounir Toub. Muziek is er van Elbow, tafelheer is Giel Beelen.

Prem Radhakishun, Jort Kelder en Maurice de Hond
Morgen zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad. Hoeveel kiezers brengen hun stem uit op regeringspartijen VVD en PvdA? Blijft de PvdA de grootste partij in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag? In de hoofdstad gaat D66 de strijd met de sociaaldemocraten aan, in Den Haag kan de PVV wel eens de grootste partij worden en in Rotterdam kunnen ze hun machtspositie kwijt raken aan Leefbaar Rotterdam. We blikken vooruit met Maurice de Hond, Prem Radhakishun en Jort Kelder.

Museumpitch 2
President Obama is van 23 tot 26 maart in Nederland voor de nucleaire top in Den Haag. Obama zal dan ook een bezoek aan Amsterdam brengen. Het ligt voor de hand dat hij naar het Rijksmuseum, het van Gogh of het Stedelijk Museum gaat. Maar waarom niet naar één van de kleinere, minder bekende musea die ook zeer bijzondere objecten in hun collectie hebben? In een korte pitch leggen zes musea uit waarom Obama nu juist aan hun museum een bezoek moet brengen.

Bastilla: Robert Kranenborg en Mounir Toub
Robert Kranenborg geeft ons weer een kijkje in het culinaire ambacht. Vandaag bereidt hij samen met Mounir Toub ‘Bastilla’: een traditioneel Marokkaans gerecht van duif. De Bastilla is een pastei met onder andere duif, ei, amandel, kaneel en suiker.

Muziek: Elbow
Op 10 maart 2014 verscheen alweer het zesde studioalbum van Elbow getiteld ‘The take off and landing of everything’. Dit album kwam op nummer 1 binnen in de Britse albumlijst. Eén van de thema's op dit album is de midlife-crisis.

In deze uitzending van DWDD waren Jort Kelder, Maurice de Hond, Prem Radhakishun, Elbow, Giel Beelen en Robert Kranenborg te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 18 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!