Uitzending
DWDD - 12-3-2014

12-3-2014

DWDD

1148 x bekeken | 0 reacties
7
In de uitzending van 12 maart: Jan Smeets, Waylon en Ilse DeLange als de Common Linnets, Herman Brusselmans over zijn 64e boek. Nico Dijkshoorn dicht. Tafeldame is Claudia de Breij.

Jan Smeets
Vandaag werd bekend dat The Rolling Stones de hoofdact zullen zijn op zaterdag 7 juni op het Pinkpop Festival. Naast dat nieuws maakte Jan Smeets, vandaag tijdens de officiële presentatie, de rest van het programma bekend. Er zijn optredens van onder anderen: Editors, John Mayer, Metallica, Arcade Fire, Stromae en Robert Plant. Het is de eerste keer dat The Rolling Stones op het festival in Landgraaf optreden. Festivaldirecteur Jan Smeets is maanden bezig geweest om de Britse band naar zijn festival te halen.

Herman Brusselmans
Onlangs is alweer het 64e boek van Herman Brusselmans verschenen. In deze semi autobiografie, waarin fantasie en werkelijkheid elkaar continu kruisen, wordt de lezer voorgesteld aan diverse personages, waarvan alleen de schrijver weet of het feit of fictie is. Hiernaast is een belangrijk thema in het boek, de borstkanker van Herman's ex-vrouw Tania en de nieuwe liefde die hij heeft gevonden bij zijn 25-jarige vriendin Melissa. Vanavond vertelt Herman ons meer over zijn nieuwe liefdesroman.

Ilse DeLange en Waylon
Vorige week werd de titel van het liedje bekend, waarmee Waylon en Ilse DeLange als de Common Linnets naar het Songfestival in Kopenhagen gaan. Maar hoe klinkt ‘Calm After The Storm’ dan? Vanavond zullen zij voor het eerst aan Nederland hun nummer, in zijn geheel, laten horen!

In deze uitzending van DWDD waren Claudia de Breij, Herman Brusselmans, Ilse DeLange, Jan Smeets, Nico Dijkshoorn en Waylon te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 12 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!