Uitzending
DWDD - 17-3-2014

17-3-2014

DWDD

1078 x bekeken | 0 reacties
5
Gasten in de uitzending van 17 maart o.a.: Joop van den Ende, Guilty Pleasures met Douwe Bob. Muziek is er van Rina Mushonga, tafeldame is Gerdi Verbeet.

Sywert van Lienden, Joost Vullings en Claudia de Breij
Vanavond wordt het EenVandaag verkiezingsdebat gehouden, waarbij ook enkele landelijke kopstukken aanwezig zullen zijn. Dit debat is misschien wel een van de belangrijksten, aangezien we over twee dagen al naar de stembussen moeten voor de Gemeenteraadsverkiezingen. Vanavond aan tafel komen Sywert van Lienden, Joost Vullings en Claudia de Breij praten over het debat, wie er allemaal furore heeft gemaakt of wie er juist helemaal niks van bakte.

Joop van den Ende
Op donderdag 13 maart ging de musical Rocky van Joop van de Ende op Broadway in première. Op de rode loper in New York was, naast Whoopi Goldberg en Wesley Snipes, ook Sylvester Stallone aanwezig. De musicalversie van de film is geproduceerd in samenwerking met Rocky-acteur Stallone. De film uit 1976 won drie Oscars. Wordt de musical Rocky ook een groot succes? Te gast: Joop van den Ende.

Guilty Pleasures: Douwe Bob en Eveline Vroonland
Soms is er niets zo lekker als de radio keihard aanzetten en meeblèren met de allerfoutste muziek. Van golden oldies tot aan hedendaagse popliedjes; alles mag in de allerfoutste-maar-oh-zo-fijne 'Guilty Pleasures' rubriek!

Verschillende muzikanten komen uit de Guilty Pleasure kast, brengen hun all-time favourite met het schaamrood op de kaken, maar wel op geheel eigen wijze, ten gehore!

Muziek: Rina Mushonga
Na de release van haar EP 'Eastern Highlands' in 2013 komt Rina Mushonga nu met een compleet album: ‘The Wild, The Wilderness’. Het is wederom een boeiende combinatie van indie, pop en afropop.

In deze uitzending van DWDD waren Claudia de Breij, Gerdi Verbeet, Joop van den Ende, Joost Vullings en Sywert van Lienden te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 17 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!