Uitzending
DWDD - 15-5-2012

15-5-2012

DWDD

1309 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van dinsdag 15 mei zijn: Sywert van Lienden, Hederik de Vries, Erik Dijkstra, Frank Evenblij, Dolf Jansen. Muziek is er van Maite Hontelé, tafelheer is Jort Kelder.

Sywert van Lienden en Hederik de Vries
De politieke hackers van de G500 gaan door. Na te zijn geïnfiltreerd in VVD, CDA en PvdA hebben ze nieuwe, snode plannen om de verkiezingen naar hun hand te zetten. G500-oprichter Sywert van Lienden zal in DWDD een belangrijke politieke aankondiging doen.

Erik Dijkstra en Frank Evenblij
Het nieuwe VARA sportprogramma Bureau Sport wordt zowel gerund als gepresenteerd door Frank Evenblij en Erik Dijkstra. Samen met hun team van onderzoekers duiken ze in de wereld van de sportclichés. Frank en Erik gaan tot op de bodem en zullen er niet voor terugdeinzen om hoogstpersoonlijk aan allerlei sportieve experimenten te worden blootgesteld. Alles voor de waarheid, nietwaar? Bureau Sport is niet alleen een dagelijks TV-programma, te zien van 29 mei tot en met 7 juni op het uitzendtijdstip van DWDD, maar het Bureau runt ook een goedgevulde website. Dijkstra en Evenblij zijn te gast

Dolf Jansen
Op woensdagavond 12 september 2012 presenteert Dolf Jansen eenmalig zijn eigen verkiezingsprogramma, uitslag. Op de avond van de allesbepalende Tweede Kamerverkiezingen geeft de cabaretier onder andere live commentaar bij o.a. de tv-beelden rond de uitslagen. De voorstelling in De Kleine Komedie te Amsterdam begint tussen 22:00 en 23.00 uur en duurt tot de uitslag bekend is. Vanavond vertelt Dolf Jansen er meer over.

Muziek: Maite Hontelé
De Nederlandse trompettiste Maite Hontelé (1980) studeerde latin en jazz aan het Rotterdams conservatorium. Na haar studie was de tour met Musica Cubana (Buena Vista Social Club) door Nederland een van haar hoogtepunten.

Tafelheer: Jort Kelder
Journalist en presentator Jort Kelder (1964) is één van de tafelheren van DWDD. Kelder ventileert graag vileine meningen over economie en politiek en heeft een zwak voor dieren en dictators. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Utrecht en ging daarna aan de slag bij het tijdschrift Quote. Het blad brak door dankzij de Quote 500 Rijkste Nederlanders.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 15 mei door de VARA. Te gast waren Dolf Jansen, Jort Kelder, Sywert van Lienden, Erik Dijkstra en Frank Evenblij. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie