Uitzending
DWDD - 14-12-2011

14-12-2011

DWDD

1697 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de uitzending van woensdag 14 december 2011 zijn: Twan Huys, Michaëlla Krajicek. Muziek is er in DWDD Recordings van Milow en nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn, maar óók van How to throw a Christmas party en Beau van Erven Dorens is tafelheer.

Twan Huys
Twan Huys neemt een voorschot op de Amerikaanse Verkiezingen die in januari 2012 van start gaan. De Republikeinse kandidaten zijn bekend en de strijd zal dus nog in alle hevigheid losbarsten. Wie zijn de personen die solliciteren op de zwaarste baan van de wereld? Twan Huys zal de komende maanden voor DWDD de verkiezingen op de voet volgen.

Milow en nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn
Vanavond DWDD recordings met Milow en nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn.

Michaëlla Krajicek
Michaëlla (Miša) Krajicek is een tennisser die op haar 14e debuteerde op het Wimbleton tennistoernooi. Ze groeide half op in Tjechië en half in Nederland. Tennisser Richard Krajicek is haar halfbroer. In 2004 won ze het jeugdtoernooi van de US Open. In dat jaar is ze nummer één op de wereldranglijst junioren. In 2011 begon ze aan haar 'tweede tenniscarrière'.

How To Throw a Christmas Party
How To Throw a Christmas Party is een groep van 30 muzikanten. In oktober 2010 namen de leden van o.a.: Kyteman, The Black Atlantic, Anderson, Mensenkinderen, Eins Zwei Orchestra, Blaudzun en Brown Feather Sparrow een kerstplaat op. Ze deden dit in een piepklein kerkje en zonder enig budget. Het resultaat was ??How to throw a christmas party??.

Beau van Erven Dorens
Beau van Erven Dorens is regelmatig tafelheer in DWDD. De alleskunner - want schrijver, acteur, tv-presentator en voormalig radiopresentator - stapte in 2009 van RTL over naar SBS, waar hij 'Hole in the Wall' ging presenteren. Bij RTL presenteerde hij onder anderen: 'Het zesde zintuig', 'Dancing with the Stars', 'Deal or no Deal' en 'RTL Boulevard'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 14 december door de VARA. Te gast waren Beau van Erven Dorens, Michalla Krajicek, nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn en Twan Huys. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie