Uitzending
DWDD - 1-4-2008

1-4-2008

DWDD

3678 x bekeken | 0 reacties
7
De presentatie is in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Zijn tafelheer is Martin Bril.
Te gast zijn: Ehsam Jami, hij ziet af van zijn plannen om een tekenfilm te maken over de profeet Mohammed. NPS-programmamaker Ad van Liempt over 'Het Wonder van Utrecht', de spannendste ontknoping in de eredivisie aller tijden, toen in 1958 DOS uit Utrecht landskampioen werd. 'Girls who wanna have fun' is de naam van de gelegenheidsformatie van 16 vrouwelijke muzikanten en zangeressen, met onder anderen Manuëla Kemp, Monique en Suzanne Klemann, Mieke Stemerdink, Frédérique Spigt en Lies Schilp.

Ehsan Jami
Hij richtte in 2007 het Comité voor ex-moslims op en vergeleek profeet Mohammed met Hitler. Net als Wilders, kondigde hij een eigen anti-islam film aan. Een animatiefilm. Maar hij besloot gisteren hiervan af te zien.

Fokke En Sukke
zijn klaar met tellen.

Ad Van Liempt
Het geweten van Publiek Hilversum. Hij leidde 'Studio Sport', stond aan de wieg van 'Nova', bedacht 'Andere Tijden'. Het afgelopen jaar schreef hij een boek over FC Utrecht. 'DOS', het wonder van Utrecht.

De Tv Draait Door
Vliegende pinguïns, het bepalen van het geslacht van een parkiet en de brandweer proberen een kostbare staartklok te redden.

Girls Wanna Have Fun
Ze bestaan achttien jaar. Spelen in veel verschillende Nederlandse bands, maar een keer per jaar zoeken ze elkaar op en zijn ze, zestien rock and roll-dames sterk. Ze zijn hier allemaal, aan tafel: Lies Schilp, Monique Klemann en Manuela Kemp.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 1 april door de VARA en de NPS. Te gast waren Monique Klemann, Manuëla Kemp, Frédérique Spigt, Martin Bril, Mieke Stemerdink, Suzanne Klemann, Ehsan Jami, Ad van Liempt en Lies Schilp. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie