Uitzending
DWDD - 7-4-2008

7-4-2008

DWDD

4801 x bekeken | 0 reacties
8
De presentatie is maandag in handen van Menno Bentveld. Zijn tafelheer is Cornald Maas. Te gast zijn: De Amerikaanse politie is zondag doorgegaan met het weghalen van mensen bij een polygame sekte. De Nederlandse Anna Meijerink heeft in Amerika ook een tijd in een sekte gezeten, uiteindelijk kon ze naar Nederland vluchten met haar zeven kinderen. De filosoof René ten Bos over zijn boek Het Geniale Dier, over de stelling dat dieren slimmer zijn dan mensen. De reggaeband Beef over hun nieuwe album The Original. Actrice Kitty Courbois over haar rol in het toneelstuk 'Naar Damascus' van Toneelgroep Amsterdam

Anna Meijerink
De Amerikaanse politie is zondag doorgegaan met het weghalen van mensen bij een polygame sekte. De Nederlandse Anna Meijerink heeft in Amerika ook een tijd in een sekte gezeten, uiteindelijk kon ze naar Nederland vluchten met haar zeven kinderen. Ze schreef er een boek over 'Vlucht uit het land van de vrijheid'.

René ten Bos
De filosoof René ten Bos over zijn boek'Het Geniale Dier', over de stelling dat dieren slimmer zijn dan mensen.

Beef
De reggaeband Beef over hun nieuwe album 'The Original'. Nadat ze met allerlei beroemde producers hebben gewerkt, hebben ze dit album op eigen houtje opgenomen.

Kitty Courbois
Actrice Kitty Courbois over haar rol in het toneelstuk 'Naar Damascus' van Toneelgroep Amsterdam. Het stuk is op zondag in première gegaan.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 7 april door de VARA. Te gast waren Cornald Maas en Kitty Courbois. De presentatie was in handen van Menno Bentveld en Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie