Uitzending
DWDD - 25-3-2008

25-3-2008

DWDD

17923 x bekeken | 2 reacties
8
Hugo Borst
De tafelheer van Matthijs is Hugo Borst.

Marleen Veldhuis
Marleen Veldhuis heeft maandag bij de Europese kampioenschappen zwemmen het wereldrecord op de 50 meter vrij verbeterd én drie gouden medailles binnengesleept.

Mike Boddé, Onno Innemee en Kees Torn
Mike Boddé, Onno Innemee en Kees Torn bundelen hun krachten als het theatertrio C3. Hun voorstelling '3d' gaat in première.

Tom Watkins en Francis Kenter
Woensdag 26 maart wordt de jeugddocumentaire RAUW, van Anneloek Sollart uitgezonden op Nederland 3. De Documentaire gaat over Tom Watkins (11) die alleen rauw voedsel eet.

Hans Otjes
Hans Otjes staat na 18 jaar weer voor het eerst op toneel, in het stuk ‘Hamlet nú’. Daarvoor is hij gevraagd door zijn vriend Frederik de Groot, die zelf ook meespeelt, net als Onder weg naar Morgen-actrice Pamela Teves. De hoofdrol wordt gespeeld door Arno van Koolwijk . Premiere is 12 april, het stuk staat ruim twee weken in de voormalige Philips fabriek in Hoorn

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 25 maart door de VARA. Te gast waren Hugo Borst, Kees Torn, Onno Innemee, Marleen Veldhuis, Mike Boddé en Hans Otjes. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie